Follow me:
Content kalender

Weekly Recap #2 | Weer naar school & handige content kalender!

Het is weer zondag en dat betekent dat het tijd is voor de tweede weekly recap! Ik vertel wat ik deze week gedaan heb en wat mijn favoriete blogposts van afgelopen week zijn. Ook vond ik een hele handige content kalender, waarvan ik zeker weet dat jij er ook wat aan zult hebben in 2017!

Weer naar school & baby nichtje op logeren

Weekly Recap #2

Deze week was rustig. Ik leerde veel voor een tentamen dat ik woensdag had. Mijn eerste dag school na drie weken vakantie! Daarna luidde ik met klasgenootjes het nieuwe jaar in onder het genot van koffie, sandwiches en taartjes. Ik keek bij mijn neefje zijn eerste grote-jongens-voetbaltraining (trots!) en mijn kleine nichtje kwam dit weekend logeren! Dat kindje is altijd vrolijk, dus het is super gezellig om samen ’s ochtends wakker te worden en Peppa Big te kijken :)

Favoriete blogposts

 • Het volgen-ontvolgen gezeur: De irritante meisjes van Instagram
  Ik had er al wel eens last van, mensen die me volgen op Instagram en daarna weer ontvolgen. Of mensen die een standaard reactie onder elke foto zetten ‘Love it babe!’, zo irritant! Nu ik bezig ben met mijn Instagram challenge, en dus blijkbaar iets meer zichtbaar wordt, merk ik dat het alleen maar erger wordt. Iris schreef er een artikel over, om haar frustratie (en die van vele anderen) over deze Instagram meisjes te uiten.
 • DIY Natural cleaning
  Superhandig! Zoë laat hier zien hoe je zelf natuurlijke schoonmaakmiddelen kan maken. Beter voor het milieu en je huid, dus win-win!
 • 21 Dagen, 100 challenges
  Ik ben niet de enige dit jaar die meerdere 21 day challenges wilt gaan uitvoeren! Irene schreef een post over het boek ’21 dagen, 100 challenges’, waarin dus 100 challenges beschreven staan. Ik denk dat ik het boek ook wil aanschaffen, om er wat inspiratie uit op te doen.

Handige content kalender

Ik vond op de site van Angie Gensler een hele handige content kalender! Angie heeft voor elke dag van 2017 bedacht wat jij op je social mediakanalen kan plaatsen. Met sommige ideeën (zoals Thanksgiving), kunnen wij in Nederland vrij weinig doen maar over het algemeen heeft ze hele leuke internationale feestdagen op de kalender staan. Denk aan internationale puppydag en internationale donutdag, super leuk om bijvoorbeeld een Instagram foto rond die feestdag te plaatsen, maar zelf zouden we er waarschijnlijk minder snel aan denken.

Als je de kalender wilt hebben, moet je je op de website van Angie Gensler inschrijven met je naam en e-mail. Dan krijg je heb binnen een paar seconden in je inbox en kan je hem uitprinten. Ik heb hem nu een maand geleden gedownload, en heb tot nu toe geen andere mails van Angie gehad, dus ze spamt je niet vol met andere e-mails!

Wat deed jij afgelopen week?

Volg me op Bloglovin’ | Twitter | Instagram | Pinterest

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

5 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Die blogpost van Iris vond ik dus ook zo ongelofelijk waar! Ze heeft echt helemaal gelijk. Sowieso heel leuk, dit artikeltje trouwens. Ook die content kalender lijkt me erg praktisch. Malou x
  Malou | Blonde Blossom Onlangs geplaatst – DIY | Je leukste herinneringen in een Brag Book!My Profile

  15 januari 2017 at 5:26 pm
 • Reply Nathalie

  Super handig! Kan soms wel wat inspiratie gebruiken dus schrijf me eventjes in:)

  15 januari 2017 at 8:41 pm
 • Reply Lenneke

  Thanks voor de kalender!

  15 januari 2017 at 9:02 pm
 • Reply Sija

  Oeh, dat is inderdaad een handige kalender! Bedankt voor de tip :)
  Sija Onlangs geplaatst – StyleTone box januari 2017 || Goal diggerMy Profile

  16 januari 2017 at 8:38 am
 • Reply Jessica J.

  Die content calender lijkt me inderdaad ontzettend handig! Ik heb hem aangevraagd. :-) Bedankt voor de tip!
  Jessica J. Onlangs geplaatst – Zondag Leesdag #1My Profile

  16 januari 2017 at 12:45 pm
 • Leave a Reply

  Deel je post met CommentLuv!